tiistai 12. helmikuuta 2013

Mökki Osa 1.

Meidän mökki on ihana. Pienestä asti on se ollut paikka jossa ei ressata, vaan otetaan iisisti. Syödään, saunotaan, uidaan, heitetään tikkaa, pelataan korttia, veneillään, fiilistellään nuotiolla ja sitten taas kaikki uudestaan. Ei kiirettä minnekään. Monta päivää. Ja yötä. Lähimpään kauppaan 20 km, puhelimessa ei kenttää puhua (muuten kuin yhden ison kiven päältä metsässä), ei telkkaria, ulkovessa, puulämmitys, vesi haetaan kaivosta. Juuri sellaista, kuin mökillä kuuluukin olla.


Tässä olen Nooan ikäisenä, vuonna -86 mietiskelemässä mökin ikkunassa.
Tässä luen lehtiä samaisessa sängyssä jossa Nooa mökillä ollessamme nykyään nukkuu. Lakanoina verhot, jotka nykyään Nooan ikkunassa Porissa.
Teini-ikäisenä mökki oli oiva paikka hippaloida kavereiden kanssa.
Ja kuten kuvaan kuului ja todistusaineisto kertoo, teimme usein yhdessä ns. näytelmiä joissa esiinnyimme eri hahmoina. Tämä perinne jatkui vielä reippaasti täysi-ikäisyyteemme asti. Ja tavallaan yhä, jos miettii olohuonemetsään-projektia. Parhaana saavutuksenamme taisi olla itse tekemämme musiikkivideo SpiceGirlsien Wannabe-biisistä. Video lienee yhä tallessa jollakin, jossakin.

Miltä video näytti, osviittaa alkuperäisestä versiosta tässä...Meillä oli (ja on yhä) mahtava tyttöporukka. Seuraavat treffit onkin jo sovittuna. Huisia taas nähdä! En malta odottaa!







Aika rientää...Ja nykyään mökillä myös toisenlaista menoa, kun menossa mukana myös Nooa & Valtteri. :)



Nooa ottaa vettä kaivosta. Reipas!
Uiskentelemassa.






Minä & Muru.







Kuvia taas kertynyt vuosien varrella niin paljon, joten jaan jutun kahteen osaan...Myöhemmin siis lisää mökkeilyä. Eri porukalla, tosin. :)


Loppuun biisi jota tyttöporukkamme kuunteli ala-asteella ahkerasti:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti